Jobs

Jobs


Vacature Senior Boekhouder (16 – 24 uur per week)

Bedrijfsprofiel:
Plan A event management is een evenementenorganisatiebureau in Amsterdam.
Sinds 2003 organiseren we voornamelijk vrijgezellenfeesten in en rondom Amsterdam voor de buitenlandse markt.

Ook wij zijn geraakt door corona en hebben een lastige tijd achter de rug. We zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben deze tijd gebruikt om nieuwe toffe projecten op te zetten. We zien weer licht aan het eind van de tunnel en kijken met een positieve blik naar de toekomst.

We hebben momenteel een team met 3 medewerkers en de eigenaar. Met dit hechte team is het onze missie om marktleider te blijven op het gebied van vrijgezellenfeesten in Nederland voor
de buitenlandse markt. Als de boekingen weer aantrekken wordt het team uitgebreid.

Plan A heeft een horizontale bedrijfsstructuur waarbij van elke medewerker wordt verwacht dat hij/zij verantwoordelijkheid neemt en uitvoering geeft aan het eigen takenpakket.

Dit vraagt een proactieve instelling waarbij eigen initiatief tonen, meedenken en fouten durven maken belangrijk is. We hebben allemaal oog en oor voor elkaar en zijn we onderling
dienstbaar aan elkaar.

Binnen Plan A zijn er drie hoofdtaken, te weten: Boekingen, Product Management & Financiën. We zoeken iemand die verantwoordelijkheid voor de Financiën gaat dragen.

Functieomschrijving
Als senior boekhouder vervul je een belangrijke taak binnen het bedrijf. Je zorgt er voor dat op financieel vlak alles in goede banen geleid wordt. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse financiële taken. Je maakt de uitgaande facturen, je betaalt de inkomende facturen, beheert de bankrekening en verzorgt de maandelijkse management informatie.

Daarnaast zijn sociale vaardigheden belangrijk. Je onderhoudt contact met onze klanten en leveranciers.  Je bent een pietje precies. Niets gaat er uit voordat je zeker weet dat het klopt. Je hebt een voorliefde voor cijfers mede met het oog op de benodigde management informatie. Je krijgt een goed gevoel als je je lijstjes hebt afgewerkt.

Het is belangrijk dat je inzicht krijgt in onze procedures en software systeem. Je zult daarom tijdens de inwerkperiode wegwijs gemaakt worden op het Booking Office.

Werkzaamheden:
– Creëren uitgaande facturen en controleren van betaling ervan
– Betalen inkomende facturen
– Verwerken van bankbetalingen
– Maandafsluiting
– Genereren van management informatie
– Begrotingen maken

Jouw profiel
Je vindt het fijn om niet in een gespreid bedje te komen. Je ambieert een vrije rol waarin je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid krijgt. Je ziet mogelijkheden en denkt in ‘ja en’ in
plaats van ‘ja maar’.

In Excel ben je een held en begrotingen maken heeft geen geheimen voor je.

We zoeken echt iemand met ervaring en jouw rugzak is inmiddels gevuld met een minimaal 10 jaar (relevante) werkervaring die je zult inzetten om je functie optimaal in te vullen.

Je hebt kennis van administratieve processen en bent altijd opzoek naar verbetering hiervan.

In je contact met anderen ben je niet bang om tegen te spreken vanuit een gezonde eigenwijsheid.

Je bent secuur en hebt een beschikt over een HBO denkniveau.

Het doel, sfeer en aard van Plan A staat je helder voor ogen en stelt je mede daardoor in staat om zelfstandig te (durven) handelen.

Momenteel nemen we voornamelijk boekingen aan van buitenlandse (Britse) klanten en we hebben dagelijks contact met Engelstaligen. Je spreekt daarom goed Engels en ook je Engelse
schrijfvaardigheid is op passend niveau.

Wij bieden:

Een tof bedrijf om bij te werken met kantoor in hartje Amsterdam.
We bieden een marktconform salaris en een bonusstructuur voor een 13e maand.

Meer informatie?
Vragen? Wij wel. Wat wil jij en wat kom je ons bieden?

Stuur je C.V. en begeleidende brief naar
merlijn@plana.nl. Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Merlijn Boshuizen op 020-642 2310.