Lazy afternoon but not too lazy

Vanaf 11.00 staan de fietsen klaar in de buurt van Centraal Station. Jullie kunnen dan zelf met de fiets naar de lunch locatie waar een heerlijke Finger Food buffet voor jullie klaar staat. Na de lunch komt de gids jullie ophalen en is het tijd voor een beetje beweging en showt de gids Amsterdam vanaf de fiets.

Het is weer tijd om te ontspannen. Nabij Centraal station ligt de privé boot klaar en neemt de schipper je mee langs de mooiste plekjes van Amsterdam en zal jullie uiteraard allerlei leuke weetjes vertellen over onze mooie stad. De canal cruise is inclusief onbeperkt bier, wijn en fris.

Na de canal cruise zit de ontspannen dag erop, maar uiteraard kunnen we ook nog een diner voor jullie boeken om de ontspannen dag goed af te sluiten. Lekker BBQ-en in een park of gezellig dineren in een restaurant in de binnenstad. Wij kunnen dit voor je regelen!

Lunch in restaurant centrum Amsterdam & fietstour met gids & canal cruise
Min aantal personen: 6

Prijs per persoon: vanaf €65,- pp.

Optioneel BBQ in een park of diner in een restaurant: vanaf €25,- pp. Inclusief hoofdgerecht en 1 drankje pp. (bier, fris, wijn).

Bel/mail of vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie.

Plan A event management
sales@plana.nl
020-642 2310

De veiligheid van onze deelnemers is topprioriteit dus alle activiteiten zijn volledig ‘corona-proof’. We houden ons aan alle, door de RIVM gestelde eisen en de afstand van 1.5 meter wordt te allen tijde in acht genomen.

Heb je vragen of wil je direct boeken?
Bel of mail ons!
Contact formulier