Shake & Shout!

Zingen en cocktails drinken is de perfecte combinatie! Maar misschien is het beter om te starten met cocktails shaken om een beetje moed in te drinken?!

Onze professionele cocktailshaker zal jullie leren hoe je de beste cocktail maakt. Gedurende deze workshop maak je 3 cocktails die je uiteraard ook zelf op mag drinken.

Nu de keeltjes zijn gesmeerd is het tijd om je beste of misschien slechtste zangkunsten te tonen. 2 uur lang krijgen jullie een privé bar tot jullie beschikking om de longen uit je lijf te zingen. Er is genoeg keus met meer dan 1000 nummers om te kiezen. Sing & shout!

Na de karaoke is het tijd om weer naar huis te gaan, maar jullie kunnen natuurlijk ook nog even een hapje eten in een restaurant in het centrum. Mocht je dit willen laat het ons dan weten, dan reserveren we een tafeltje voor je!

Cocktail workshop & Karaoke
Min aantal personen: 6
Prijs per persoon: €45,- pp

Optioneel diner: vanaf €25,- pp. Inclusief hoofdgerecht en 1 drankje pp. (bier, fris, wijn).

Bel/mail of vul het onderstaande contactformulier in voor meer informatie.

Plan A event management
sales@plana.nl
020-642 2310

De veiligheid van onze deelnemers is topprioriteit dus alle activiteiten zijn volledig ‘corona-proof’. We houden ons aan alle, door de RIVM gestelde eisen en de afstand van 1.5 meter wordt te allen tijde in acht genomen.

Heb je vragen of wil je direct boeken?
Bel of mail ons!
Contact formulier